Supervision for psykoterapeuter og studerende

Små grupper eller én-til-én
Supervision hos jer

Saml en gruppe på 4 og få supervision hos jer
Forløb over flere gange eller efter behov

Hvis I er en gruppe på 4 psykoterapeuter eller studerende (der har grønt lys fra jeres uddannelsessted), så kommer jeg gerne ud til jer og afholder supervision. 

Supervisionen foregår fra klokken 9.30 til klokken 15.00. Hver deltager får afsat tid til supervision på klientarbejde, overføringer/modoverføringer, udfordringer, praksis og praktik m.v. 

Alle deltagere inviteres til at reflektere og byde ind, så rummet bliver levende og dialogbaseret. 

Mig som supervisor

Det er essentielt for mig, at du mødes i nærvær og respekt for det, du kommer med i din supervision. Intet er for småt eller rigtigt/forkert - det er dig og dine subjektive oplevelser, der ligger til grund for supervisionen. 

Jeg har overblikket og kan se de muligheder, der måtte være i den respektive situation, samtidig med, at jeg har respekt for din måde at arbejde på, dit tempo og din tilgang. 

I forbindelse med min tid som underviser på Tobias-Skolen, har jeg fungeret som supervisor, både i grupper for studerende og for færdiguddannede. Derudover har jeg superviseret færdiguddannede psykoterapeuter én-til-én. 

Èn til èn supervision - online

1 times supervision med dig i centrum

Vi mødes online via Zoom, hvor du får mulighed for at få direkte og nærværende supervision på dit klientarbejde. Ligesom i gruppe-supervisionen (ovenfor), er der mulighed for at få alt det op, der kan fylde eller være udfordrende i dit arbejde. 

Praktisk

Hos jer

Jeg kører ud i hele Midt- og Østjylland (maks. 75 km. fra Silkeborg). I lægger rum til, hvor der er plads til 4 deltagere og mig som underviser. Det vil være optimalt, at der er et tavle eller en flipover. 

Online - via Zoom

Vi aftaler et tidspunkt og vi mødes online. Her har du mulighed for at dele din skærm, vi kan både skrive og tegne undervejs og du sidder hjemme i vante omgivelser. 

Pris

Gruppe hos jer: Kr. 1.250,00 pr. deltager. Prisen er inkl. kørsel. Så den samlede pris er kr. 5.000,00 alt. inkl. 

Online: Kr. 1.100,00 for 60-75 minutter.  

Inden du går ind på ovenstående sociale links,
læs venligst Privatlivspolitik

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - tlf. 2395 4949 - CVR 39628546