Terapi for krop, sind og sjæl

Livets grundvilkår

Vi kommer alle ud for situationer i vores liv, hvor vi bliver rådvilde, bange, går i sort eller står med så store tab, at det kan være svært at rumme. Vi kan blive syge – psykisk eller fysisk. Måske bliver vi ladt alene, mister job, må sige farvel til en kær eller vi får problemer i vores parforhold. en

Mange kommer til et sted i livet, hvor "det bare gør ondt". Uden vi helt ved, hvad der forårsager vores indre forvirring og smerte, kan vi bare mærke, at "noget er galt". Måske længes vi efter noget udefinerbart, måske opdager vi, at vi ikke har været glade og tilfredse igennem længere tid.

Depression og stress kan mærkes som kraftig modstand i vores indre. Også dette kommer ofte "snigende" og vi opdager det måske, når alt bare er sort og vi må sygemeldes.

Forside

Uanset, hvor du står i livet, kan et terapeutisk forløb gøre en stor forskel.

I et terapeutisk forløb, hvor vi går i dybden og finder helt ned til roden af de udfordringer, du står i, kan vi hjælpe dig til at få et liv i større frihed, med større glæde og lethed.

Vi kan finde tilbage til den oprindelige tilstand af, at livet er en gave og værd at leve. At du fotjener at modtage, give og være i livet med de oprindelige kvaliteter, du måske har gemt så godt væk.

Traumer og barndomsoplevelser

Traumer tidligt i barndommen eller senere op igennem livet kan medføre, at vi udvikler forskellige reaktioner i kroppen i form af sygdom, kræft, depressioner, migræner eller lignende. 

Måske ved du ikke, at du har et traume, der sidder dybt i dit system, eller måske ved du, at du har været ude for overgreb, ulykker eller andet, der kan være traumatiserende for et barn. Uanset hvad, så kan traumeforløsning og terapiforløb være med til at frisætte den energi, der er bundet i disse oplevelser, og dermed også være med til at slippe symptomerne, der nu lever i din krop. 

Pårørende

Mange af os er eller bliver pårørende til én, der får alvorlig sygdom eller som er i en svær periode/situation f.eks. i forbindelse med en psykiatrisk lidelse.

At være pårørende kan være meget belastende og hvor går man hen med beklagelser, sorg og smerte, når vi ikke kan dele det med den, der står os nærmest? Hos en psykoterapeut er der plads til det hele - også det, der ikke føles "lovligt" at sige højt. 

Briks

Jeg har selv personlige erfaringer med alle disse situationer. Jeg har oplevet, hvor stor en forskel det kan gøre at blive mødt af en rummelig, givende og nærværende terapeut. En terapeut, der har set mig og som har været med til at lande min læring og mine værdier i det, jeg stod i.

Netop mine egne erfaringer gør, at jeg brænder ekstra meget for mit terapeutiske arbejde. Jeg ved, hvor svært det kan være, jeg kender smerten og jeg er et eksempel på, at der kan være en vej igennem – frem mod et liv i mere balance, harmoni, nærvær og glæde.

Læs mere her på siden om, hvordan jeg kan hjælpe dig igennem og være med til at vise vejen ud af det, du står i lige nu. Her har du mulighed for at indgå i et udviklende individuelt forløb, med fuld fokus på dig og de ting, der fylder for dig lige i øjeblikket, eller du kan indgå i et givende og nærværende gruppe-forløb, inden for forskellige områder.

Jeg ser frem til at møde dig – lige der, hvor du er..

Læs HER hvad andre siger om forløb hos mig - både individuelt og i gruppeforløb samt til mine foredrag.