Hvem er jeg?

Cad firmaprofilering 0641Jeg er uddannet Sprituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut fra Tobias-Skolen (www.tobiasskolen.dk)

Jeg er 55 år, har 3 fantastiske voksne drenge, 3 dejlige svigerdøtre og er så heldig at være farmor til 4 sjove og skønne drenge.

Mit arbejde som terapeut bygger på grundtanken om "det hele menneske". Krop, sind og kerne/sjæl/ånd. For mig hænger disse naturligt sammen og er der ubalancer i vores sind (følelser, tanker og overbevisninger), manifesterer det sig i kroppen i form af f.eks. spændinger, sygdom, smerter og andre kropslige symptomer, ligesom det kan manifestere sig i vores relationer, vores energi og vores liv i øvrigt..

Alt dette er noget, jeg selv har oplevet på egen krop og psyke. Jeg har gået vejen selv, har gået fra sygdomme, ubalancer og smerter, til et liv i frihed og væren.

Mit dybe ønske er, at hjælpe dig til at give flow til din energi, at forløse traumer, tidlige sår, uhensigtsmæssige mønstre og modstande. Herigennem kan vi genfinde dine inderste kerneværdier og hjælpe dig til at leve dit liv i frihed og balance.